depilační krém na nohy

Depilační krém na nohy

Jak vybrat kvalitní depilační krém na nohy? Podobně jako u kosmetiky, či produktů péče o tělo, jsou i v sortimentu depilačních krémů na nohy značné rozdíly. Složením kvalitní depilační krémy dokáží odstranit chloupky i ze samotného povrchu pokožky, takže k jejich obnově dochází později, než je obvyklé.

Více
depilace třísel

Depilace třísel

Depilace třísel u mužů? Stále více žen preferuje muže s depilovanými třísly. Oholené do hladka v intimních partiích. To je zkrátka fakt. A chceme-li být sexy a in, nezbývá než dát ženám to, po čem tak touží. Jakým způsobem však depilovat třísla? Co je důležité pro to, abychom mohli mít pokožku v tříslech bez chloupků?

Více
depilace muž

Depilace pro muže

Zdá se Vám, že Vaše tělo pokrývá více chloupků? Přijde Vám, že každá snaha o depilaci spíše situace zhoršuje a růst chloupků se dostává mimo kontrolu? Nezoufejte. Odborníci na depilaci u mužů doporučují jako jedno z nejlepších řešení depilace pro muže depilační krémy

Více
nadměrné pocení u žen

Co je nadměrné pocení?

Proč trpím právě já nadměrným pocením? Příčinou nadměrného pocení bývá řada faktorů, ať již povahy neurologické, endokrinní, nebo kupříkladu infekční. Dobrou zprávou je, že v drtivé většině případů se vyskytuje nadměrné pocení u lidí, kteří jsou jinak zdraví. Stačí teplejší počasí, více vytopená místnost, emoční napětí a nadměrné pocení začíná se svými projevy.

Více
smíšená pleť péče o pleť

Smíšená pleť

Smíšená pleť bývá nejednoznačná a její určení je složitější. Bývá také složitější k léčbě. Nic není však tak horké, jak to na první moment vypadá. Smíšená pleť může být velmi krásná, je však důležité se o ni dobře starat a poznat co potřebuje.

Více
mastná pleť

Mastná pleť

Mastná pleť, jak se o ni starat? Lidské tělo produkuje olej, který pomáhá udržet pokožku zdravou. Přesto přebytečný olej může způsobit různé skvrny a vznik akné. Pro tuto situaci naštěstí existují způsoby, jak snížit tzv. olejnatost. Pro mastnou pleť je tedy důležitá vhodná péče prostřednictvím čistících a kosmetických přípravků. Mastná pleť – jakou kosmetiku používat?

Více